top of page
Moderne adgangskontrol ADK - Real Data A/S

Moderne adgangskontrol

 

Modulopbygget online ADK system med mange muligheder

Kampagne-adgangskontrol

Adgangskontrol (ADK) til netop dine behov

 

Med et modulopbygget online system til adgangskontrol fra Real Data kan du få alt fra et enkelt adgangskontrolsystem, som styrer enkelte døre, til en kompleks løsning for high-security områder. Løsningen håndterer alt fra porte, elevatorer, sluser, skabe og naturligvis traditionelle døre.

Med VdS certificeret hardware enheder sikres du ligeledes en løsning, der lever op til nogle af de højeste krav for sikkerhedsapplikationer. 

VdS godkendt certificeret adgangskontrol fra Real Data A/S

Høje sikkerhedsstandarder

 

Systemet anvender de nyeste teknologier og sikkerheds-standarder, har mere end 4,5 mio. daglige brugere verden over, VdS certificeret hardware, og er blandt de mest sikre og pålidelige systemer til adgangskontrol i Europa.

Produktion af ID-kort

 

Udvides systemet med kortproduktion kan I kode, designe og printe jeres egne ID-kort til jeres medarbejdere - nemt og bekvemt direkte i systemet. Alternativt kan vi foretage produktionen for jer.

Stikprøvekontrol

 

Vores løsninger for adgangskontrol kan ligeledes udvides med stikprøvekontrol, så personer tilfældigt kan udvælges til kontrol ifm. udgang. Systemet indeholder også en automatisk låsefunktion i løbet af kontrollen.

Nummerplade-genkendelse

 

Udvides løsningen med nummerplade-genkendelse kan åbning af fx porte styres automatisk vha. genkendelsen af autoriserede nummerplader. Dette kan gøre det hurtigere, lettere og mere effektivt, når biler fx skal have lov at køre ind på jeres område.

App til Adgangskontrol

 

Den ting, som dine medarbejdere næsten altid har på sig er deres smartphone. Gør hverdagen endnu lettere og lad dem anvende en smartphone app til at få adgang via adgangsterminalerne - fx ved hjælp af Bluetooth eller NFC teknologi.

Trådløs Adgangskontrol

 

Udvid løsningen med trådløse enheder, som bindes sammen med det online adgangssystem (via NetworkOnCard) og slip for kabeltræk mv. til adgangspunkter, som kræver mindre sikring.

Biometrisk adgangskontrol

 

I modsætning til PIN-kode eller ID-medier kan biometri ikke tabes eller forlægges, og misbrug minimeres ligesom virksomhedens sikkerhed kan højnes. Vi tilbyder hardware til 2D og 3D fingeraftryksgenkendelse samt venegenkendelse.

Gæsteregistrering

 

For mange virksomheder er det et krav, at registrere gæster - fx hvis der er tale om fødevare- eller medicinalvirksomheder, hvor også gæsters helbred skal håndteres. Vores løsninger er nogle af de mest avancerede på markedet.

Modulopbygget og Skalerbart

 

Løsningerne er modulopbyggede og kan let udvides med f.eks. videoovervågning, offline adgangskontrol, sikkerheds kontrolcentral, smartphone app, tidsregistrering og meget andet.

Fuld Kontrol og let at anvende

 

Monitorér alle adgangspunkter i realtid, lad systemet reagere automatisk på visse hændelser ved visse adgangspunkter, dokumentér og evaluér hændelser og meget mere.

Videoovervågning

 

Vores løsninger til adgangskontrol kan også udvides til at omfatte videoovervågning. Ved en alarmhændelse kan video optages automatisk af de respektive kameraer og sikkerhedsinstrukser kan automatisk blive udskrevet.

Integration m. Tid og Fravær

 

Vores løsninger til adgangskontrol kan også fuldt integreres med vores løsninger til tids- og fraværsregistrering. På denne måde anvendes samme database samt evt. samme ID-medier.

Særligt vedr. GDPR

Med eksempelvis trådløse elektroniske skabs- og hængelåse kan arkivskabe og lign. sikres på en let, effektiv og økonomisk fordelagtig måde.

Det online system til adgangskontrol styrer, hvem der har adgang via låsene, fører log mv.

Modulobygget adgangskontol | Real Data A/S

Modulopbygget adgangskontrol

 

Med fuld skalerbarhed og en række moduler, kan vores løsninger til adgangskontrol tilpasses netop jeres behov.

 

Ligeledes håndteres både online og offline eller trådløse læsere i ét integreret system, bundet sammen via NetworkOnCard eller WirelessOnline principperne, som giver dig online læsernes mulighed for hurtige og effektive ændringer selvom der anvendes offline læsere. NetworkOnCard princippet sørger nemlig for automatisk opdatering af rettigheder og spærringer til offline læserne og fjerner derved behovet for manuelle opdateringer/omkodninger, som ellers ofte er forbundet med offline læsere - f.eks. hvis et adgangskort eller en brik mistes. Der er derfor tale om langt mere end et traditionelt elektronisk låsesystem, når vi taler offline læsere til vores løsninger til adgangskontrol.

 

Har du behov, som strækker sig udover at sikre adgangspunkter, kan vores løsninger ligeledes udvides. Videoovervågning, biometri, smartphone app samt sikkerheds kontrolcenter er blot nogle af de områder, som løsningerne, vi leverer, også kan varetage for dig gennem de forskellige moduler til adgangskontrolsystemet.

 

Med andre ord kan vores løsninger til adgangskontrol tilpasses netop dine behov.

Kontakt adk kampagne

Bestil en gratis præsentation af vores løsning til adgangskontrol

 
Skriv "Præsentation af adgangskontrol" nedenfor efterfulgt af dine oplysninger samt en kort beskrivelse af jeres behov, så vil vi kontakte dig for en gratis præsentation af løsningen.

Tak for din henvendelse - du hører snart fra os!

bottom of page