top of page
pV 'kiosk' mockup_2.png

Gæsteregistrering - effektivt og professionelt

Med vores system til elektronisk gæsteregistrering får I en digital reception, der hjælper jer med at effektivisere håndteringen af jeres gæster, højne sikkerheden samt ikke mindst give gæsterne en professionel velkomst.

Har I en række krav, der skal opfyldes ifm. besøg i jeres virksomhed, er vores løsning den rigtige for jer.

Gæsteregistrering med selvbetjening

 

Lad jeres gæster springe ventetiden over og i stedet registrere sig på selvbetjeningskiosken - uden at gå på kompromis med compliance mv. Et gæstekort udskrives, og gæstens vært adviseres - alt sammen helt automatisk.

Læs mere

Automation og effektivisering

 

Automatisk og digital gæsteregistrering effektiviserer håndteringen af gæster betydeligt. Fx kan gæster automatisk modtage mail med al nyttig info forud for besøget, og kan hurtigt checke sig ind via vedhæftet QR-kode.

Læs mere

Brugervenlighed og øget tilfredshed

 

Den brugervenlige og effektive gæsteregistrering - selv hos organisationer med mange og høje krav til registreringen - øger tilfredsheden hos både medarbejdere og gæster. Tunge gæste-procedurer bliver gjort til en leg.

Læs mere

Compliance, GDPR og øget sikkerhed

 

Vores gæsteregistrering håndterer GDPR, sikkerheds-instruktioner (via tekst, billeder eller video), fortroligheds- og helbredserklæringer, forskellige typer af gæster mm. - automatisk, elektronisk og med mulighed for gæste-selvbetjening.

Læs mere

Fuldt overblik - fx ved evakuering

 

Overblik over bl.a. forventede gæster, om håndværkere har de rette certifikater, gæster der ikke er checket rettidigt ud, eller alle tilstedeværende gæster ved evakuering fås let via overskuelig brugerflade for reception/vagt.

Læs mere

International, gennemprøvet løsning

 

Vores løsning findes ikke blot i Danmark, men over det meste af Europa i en lang række større organisationer med høje krav til funktionalitet og sikkerhed. Den er udviklet i Tyskland, og understøtter i dag 19 sprog.

Læs mere

Gæsteregistrering i 3 lette trin...

Med forhåndsregistrering af gæster via vores Outlook plugin gøres gæsternes check ind lynhurtigt når de ankommer.

pV outlook grafik.png
Gæsteregistrering med automatiske notifikationer - Real Data A/S
pV selvbetjening.png

1. Invitér/forhåndsregistrér gæst via Outlook

2. Scan tilsendt QR ved ankomst

3. Automatisk advisering til vært

Visitor self-registration with Interflex
Play Video

Den professionelle velkomst til dine gæster

 

Vores system til gæsteregistrering kan naturligvis leveres som enkel løsning, blot til registrering af navne og virksomheder på de daglige gæster.

 

Men har I højere krav, der skal opfyldes, kan løsningen også skaleres til et meget avanceret gæstesystem, som bl.a. automatisk og elektronisk håndterer forskellige typer af gæster samt helbredserklæringer for fx fødevare- eller medicinalvirksomheden, underskrifter, fortrolighedserklæringer (NDA), video med sikkerhedsinstrukser samt test gæstens kendskab til reglement og meget mere.

Med integration til vores adgangskontrolsystem kan systemet også udstede gæste-adgangskort, og med integration til vores Workforce Management løsning til tidsregistrering og fraværsregistrering, kan du i gæstesystemet se, om værten er tilstede og systemet kan automatisk sikre, at gæsten kun kan checke ind, hvis værten er tilstede.

Kontakt gæstereg. kampagne
Gæstereg. adk.png
Bliv kontaktet om løsningen
Kontakt mig vedrørende:

Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt!

bottom of page