Adgangskontrol og sikkerhedsløsninger

Fra adgangskontrol til videoovervågning, gæsteregistrering og trådløse løsninger. Med modulopbyggede løsninger samt et væld af tilpasningsmuligheder, hjælper vi dig med mange af de fysiske sikkerhedsmæssige aspekter i din virksomhed, fra adgangskontrol og gæsteregistrering til videoovervågning, trådløs adgangskontrol eller sikkerhedskontrolcentret, som giver dig det komplette overblik.

 

Når man implementerer et adgangskontrolsystem eller andre sikkerhedstiltag, er det yderst vigtigt at matche operationelle behov med virksomhedens mål og krav i forbindelse med løsningen. Accept fra medarbejdernes side af øget sikkerhed og kontrol afhænger også i høj grad af, at det øgede sikkerhedsniveau er så ubemærket som muligt, og ikke føles som negativ øget kontrol.

 

Forhøjet sikkerhed skal være en umiddelbart ubemærket øgning i medarbejdernes tryghed i virksomheden, og samtidig være en effektiv beskyttelse af virksomhedens værdifulde elementer i form af eksempelvis fortrolige data og dokumenter, inventar etc.

 

Real Data har gennem mere end 35 år implementeret systemer for adgang og sikkerhed i komplekse virksomheder og organisationer. Derfor har vi også oparbejdet en vis ekspertise indenfor vores felt. Hos Real Data har vi derfor også altid en analytisk tilgang og stor erfaring med i bagagen, når vi implementerer nye løsninger for adgangskontrol og sikkerhed.

Sysem til adgangskontrol - Rel Data A/S

Løsninger til adgangskontrol - og meget mere

 

Med en løsning til adgangskontrol fra Real Data tages der udgangspunkt i adgangskontrol i form af sikring af forskellige adgangspunkter, såsom døre, porte, elevatorer, bomme mv.

 

Løsningerne indeholder et væld af moduler og udvidelsesmuligheder, som giver dig mulighed for at håndtere alt fra adgangskontrol af nogle få døre, til en komplet avanceret højsikkerheds-løsning med både online og offline læsere (bundet sammen via NetworkOnCard og/eller WirelessOnline princippet), videoovervågning, produktion af ID-medier og meget mere.

 

Løsningerne er skalerbare og kan følge med dine behov samt eventuelle vokseværk. Derfor er løsningerne egnet til mange typer og størrelser af virksomheder. Løsningerne kan ligeledes fuldt ud integreres med tidsregistrering og Workforce Management.

 

På denne måde udnyttes synergien i anvendelsen af bl.a. samme database, benyttelse af data på kryds og tværs i systemerne samt anvendelse af samme ID-medier til f.eks. både tidsregistrering samt til at give adgang via adgangskontrol læserne mm.

Trådløs adgangskontrol

 

Med trådløse løsningerne fra Real Data får du fleksibel adgangskontrol (ADK) uden behov for kabeltræk, hvilket også gør det økonomisk fordelagtigt at anvende som supplement til online adgangslæsere.

 

Vores trådløse adgangskontrol enheder giver en hurtig, økonomisk og pålidelig sikkerhedsløsning. Enhederne kan integreres direkte i dit centrale online adgangskontrolsystem, og kan leveres som offline (NetworkOnCard) enheder eller trådløse online enheder (WirelessOnline).

 

En anden fordel er kompatibiliteten med ID-medier, såsom Mifare kort eller brikker, som allerede anvendes i det eksisterende adgangskontrol- og/eller tidsregistreringssystem.

 

Alle data og tilladelser fra det centrale online ADK system (som ved anvendelse af offline NetworkOnCard enheder er gemt på medarbejdernes ID-medier), gælder også for de trådløse læsere. Derfor er de trådløse enheder det perfekte ekstraudstyr til din online adgangskontrol løsning, til at omfatte døre, som ikke kræver et lige så højt sikkerhedsniveau, som resten af adgangspunkterne.

 

Trådløs adgangskontrol - Real Data A/S

Adgangskontrol med integreret videoovervågning

 

Som en komplet løsning er kombinationen af videoovervågning via CCTV (closed circuit television) og sikkerhedskontrolcentret blevet bevist og testet i mange tilfælde.

 

Med et adgangskontrolsystem med integreret videoovervågning drager dit sikkerhedspersonale nytte af bedre monitoreringsfunktioner og kan reagere hurtigt på potentielt farlige situationer. I tilfælde af en alarm optages realtidsbilleder via de respektive kameraer.

 

Desuden kan instruktioner til håndtering af en alarmudløsende begivenhed udskrives straks. Det ansvarlige personale støttes derfor aktivt i deres første forsvarslinje.

 

En yderligere fordel: Arkiverede videooptagelser kan til enhver tid hentes på den centrale kontrolstation, hvis nødvendigt.

 

Adgangskontrol med integreret gæsteregistrering

 

Med vores adgangskontrol med integreret gæsteregistrering får du er et moderne system, som er intuitivt at anvende for alle de involverede parter.

 

Løsningen er udviklet med særligt fokus på at forenkle de processer, som er involveret i håndteringen af besøgende, for både gæsten, værten, receptionisten/vagten (hvis der er en sådan) samt andre, som måtte være involverede i besøgsregistreringen. Løsningen sikrer dine gæster en professionel velkomst, og holder styr på besøgsrelaterede data.

 

Vores løsning til gæsteregistrering kan leveres som stand-alone løsning eller med integration til adgangskontrol, for at sikre optimal udnyttelse samt give mulighed for f.eks. at udstede gæste-adgangskort til din virksomhed, tilpasset de rettigheder den enkelte gæst behøver.

 

Løsningen kan endda også leveres med interface til adgangskontrolsystemer fra tredjepart.

Gæsteregistrerng - Real Data A/S