top of page
Trådløs adgangskontrol - Real Data A/S

Trådløs adgangskontrol

 
med en løsningen fra Real Data
Kampagne PKT

Yderst sikkert system

 

De trådløse adgangslæsere samt den tilhørende software til online adgangskontrol bygger på den nyeste teknologi, når det kommer til sikkerhed, og løsningerne anvendes dagligt af mere end 4,5 millioner brugere.

Via NetworkOnCard og WirelessOnline

 

Med NetworkOnCard sikres, at alle adgangs-rettigheder opdateres automatisk ifm. brugernes daglige bookinger på online læsere, som placeres strategisk. Med WirelessOnline er læserne sågar både trådløse og online.

Let installation på eksisterende emner

 

De trådløse elektroniske adgangslæsere installeres let på jeres eksisterende døre, skabe mv. - selv på glasdøre, skydedøre, skabe/skuffer kan læserne let installeres. Da læserne er trådløse, kræves heller ingen kabelføring.

Fuldt overblik i online system

 

Både NetworkOnCard og WirelessOnline teknologierne sørger for, at du har fuldt overblik i dit online system til adgangskontrol over traditionelt kablede online adgangsterminaler såvel som trådløse.

Lave omkostninger

 

Læserne gør det muligt for dig, på en prisbillig måde, at adgangssikre eksempelvis kontordøre og lign., som ikke har behov for ligeså høj sikkerhed, som de døre, der kræver at blive sikret med online adgangslæsere.

Talrige muligheder for integration

 

Softwaren til online/offline adgangskontrol indeholder et væld af muligheder for at kunne integreres med andre løsninger, herunder fx fuld integration med tidsregistrering samt systemer fra tredjepart.

Særligt vedr. GDPR

Med eksempelvis trådløse elektroniske skabs- og hængelåse kan arkivskabe og lign. sikres på en let, effektiv og økonomisk fordelagtig måde.

Det online system til adgangskontrol styrer, hvem der har adgang via låsene, fører log mv.

Med trådløs adgangskontrol kan du sikre enhver dør, skabslåge eller lign.

 

Med serien af trådløse elektroniske cylindre, dørterminaler/langskilte, hængelåse, skabslåse mv., som vi tilbyder til adgangskontrol, kan du sikre enhver dør - selv glasdøre og skydedøre - på en prisbillig måde, uden dyre kabeltræk mv. Læserne egner sig perfekt til sikring af døre, som ikke kræver ligeså høj sikkerhed, som dørene, der sikres med kablede online-læsere, og egner sig derfor perfekt til fx kontordøre eller lign., og øger ydermere sikkerheden betydeligt i forhold til traditionelle offline elektroniske låse eller nøglelåse.

 

De trådløse adgangslæsere bindes sammen med jeres online system til adgangskontrol via NetworkOnCard princippet (eller WirelessOnline), som giver dig online læsernes mulighed for hurtige og effektive ændringer samt overblik og historik. NetworkOnCard princippet sørger nemlig for automatisk opdatering af rettigheder og spærringer til offline læserne, og fjerner derved behovet for manuelle opdateringer/omkodninger, som ellers ofte er forbundet med offline læsere - fx hvis et adgangskort eller en brik mistes.

WirelessOnline enhederne er trådløse enheder, som tilsluttes det online adgangskontrolsystem direkte via trådløst netværk.

De trådløse læsere er lette at montere på jeres eksisterende døre, hvilket ligeledes holder omkostningerne nede, da der derved ikke er behov for udskiftning eller særlige tilrettelser af jeres døre, før læserne kan monteres.

De trådløse offline læsere samt det online adgangskontrolsystem kan også let integreres med fx løsningen til tidsregistrering, vi tilbyder hvis rettigheder eksempelvis skal opdateres automatisk ifm. komme/gå-bookinger.

 

Med andre ord kan offline læserne og vores system til online adgangskontrol opfylde netop dine behov for adgangssikring overalt i virksomheden.

Kontakt trådløs adk kampagne
Bestil en gratis præsentation af vores løsning til
offline og online adgangskontrol
 
Vælg "Præsentation af adgangskontrol" nedenfor efterfulgt af dine oplysninger samt en kort beskrivelse af jeres behov, så vil vi kontakte dig for en gratis præsentation af løsningen.

Tak for din henvendelse - du hører snart fra os!

bottom of page