top of page
Smartphone app til adgangskontrol. Åben dør lås dør med app - Real Data A/S

Adgangskontrol med smartphone app

Med vores smartphone (og Apple Watch) app til adgangskontrol (ADK) bliver døråbning både nemt og bekvemt for dine medarbejdere, da de kan anvende den genstand, de stort set altid har på sig som "nøgle" - nemlig deres smartphone eller Apple Watch.

Læs mere om vores adgangskontrolsystem

Smart adgangskontrol med smartphone app

 

Med vores app til adgangskontrol (ADK), gøres adgang via sikrede døre eller andre adgangspunkter endnu lettere for jeres medarbejdere og andre, som skal have adgang til jeres bygninger.

 

Med denne udvidelse af jeres adgangskontrolsystem vil I nemlig kunne tildele jeres medarbejdere adgangsrettigheder, så de kan åbne døre og lign. ved blot at bruge vores app på deres smartphone eller apple watch.

Adgangskontrol med smartphone app - Real Data A/S

Alt styres centralt i det online adgangskontrolsystem

I tildeler og udsteder adgangsrettigheder til de enkelte medarbejdere centralt i det online adgangskontrolsystem.

 

Autorisationer/adgangsrettigheder træder i kraft øjeblikkeligt. Er der behov for at begrænse eller udvide adgangsrettigheder for en eller flere medarbejdere, sker dette derfor med det samme når autorisationen ændres i det online adgangskontrolsystem.

Applikationen kan let downloades af jeres medarbejdere, og forbindes og kommunikerer sikkert med jeres adgangskontrolsystem og de understøttede adgangsterminaler for at opretholde høj sikkerhed.

Lås døren op automatisk med din smartphone, når du nærmer dig!

 

Med automatisk adgangsbooking kan medarbejdere sågar låse døre, porte, sluser eller lign. op ved blot at nærme sig den pågældende adgangslæser - lettere bliver det da ikke at låse døre op!

 

Denne funktion kan naturligvis begrænses/sættes op centralt i adgangskontrolsystemet samt slås til/fra i indstillingerne i den enkelte medarbejders app.

Adgangskontrol med smartphone app (åbner når du nærmer dig) - Real Data A/S
Adgangskontrol med smartphone app (ryst og åben) - Real Dat A/S

Ryst din smartphone og lås døren op!

 

Når vores smartphone app til adgangskontrol anvendes, er det også muligt at låse døre op med et ryst af din smartphone!

 

Den er god nok, med et flueben sat i applikationens indstillinger, kan medarbejderne også låse døre op ved blot at ryste telefonen.

Anvend Siri på din iPhone til stemmestyret adgangskontrol

"Hej Siri, sesam, sesam, luk dig op!""Siri, luk mig herind!", "Siri, luk døren op!"...

Måske kommer du snart til at høre disse sætninger på gangene i jeres virksomhed. For vores smartphone app til adgangskontrol understøtter faktisk også Siri genveje med iOS 12 (iPhone).

Med andre ord... Du kan låse døre op med stemmestyring.

Adgangskontrol med smarphone app og stemmestyring (Siri) - Real Data A/S
Adgangskontrol med app til smartphone og Apple Watch - Real Data A/S

Smart adgangskontrol med dit Apple Watch!

 

Løsningen er ikke blot begrænset til adgangskontrol med smartphone app, medarbejdere kan også hurtigt og let låse døren op ved brug af dit Apple Watch (fra og med Series 3 samt watchOS 5.0 og fremefter).

 

Medarbejdere holder blot deres Apple Watch med vores app til adgangskontrol installeret op foran adgangsterminalen, ligesom de ville have gjort med et traditionelt adgangskort eller en brik.

App til adgangskontrol med sikkerheden i højsædet

Som med alle vore løsninger, er sikkerheden naturligvis i højsædet. Derfor er der også tænkt på sikkerheden ifm. brug af vores smartphone app til adgangskontrol.

 

Dette udmønter sig i sikrede data i adgangskontrolsystemet såvel som krypteret serverkommunikation, samt kryptering af den trådløse kommunikation mellem smartphone app og terminal.

Adgangskontrol med smartphone app med højt sikkerhedsniveau (kryptering mv.) - Real Data A/S
Høj sikkerhed - app til adk
bottom of page