top of page
App til tidsregisteringog fraværsregistrering - Real Data A/S

Smartphone app til tidsregistrering og fraværsregistrering

Med vores smartphone app gøres processer inden for tidsregistrering (flextid, komme/gå) og fraværsregistrering mere bekvemt og effektivt.

 

Applikationen giver dine medarbejdere mulighed for at registrere deres arbejdstid og fravær når de er på farten, samtidigt med at gøre din HR-afdeling og dit lønkontor en stor tjeneste.

 

En app til tidsregistrering og fraværsregistrering kan særligt være relevant for medarbejdere, der befinder sig steder hvor PC eller terminaler ikke er den bedste løsning.

 

Applikationen håndterer funktionærernes flextid såvel som de timelønnedes "timesedler".

Registrering og information lige ved hånden

 

Medarbejdere, der er på farten, såsom konsulenter, eller medarbejdere på eksempelvis byggepladser, kan især drage nytte af applikationen og dens funktioner.

 

Med vores smartphone app kan medarbejderne både registrere deres komme/gå tid og anmode om (eller registrere) fravær, samt få overblik over bl.a. deres bookinger, flexsaldo og feriesaldo, når de er på farten - og altid i real tid!

 

Ligeledes kan ledere nemt og hurtigt godkende eller afvise fraværsanmodninger for deres medarbejdere og få adgang til relevante rapporter.

 

På denne måde fritages HR-afdelingen, lønbogholderiet og/eller mellemledere også for byrden ved standard forespørgsler på medarbejdernes saldi, og medarbejderne har glæde af altid at kunne blive hurtigt opdaterede på egne saldi.

Brugervenlig anvendelse

 

Efter at have logget ind i applikationen ved hjælp af medarbejderens eget brugernavn og adgangskode eller personalenummer, får medarbejderen adgang til de funktioner i applikationen, som vedkommende har tilladelse til - fx Komme, Gå, Tjenstligt fravær/"Off-site" eller registrering af fravær såsom ferie, sygdom mv. (fx tilknyttet Workflow/godkendelsesflow) - og for lederes vedkommende måske også menuen for godkendelse/afvisning af anmodninger mv.

 

Alt sammen via en intuitiv grafisk brugerflade, med mulighed for personlig tilpasning, som gør registreringer samt overblik over egne konti og saldi let og overskueligt.

Selvbetjent fraværsregistrering

 

Medarbejdere, der er omfattede af workflow, er i stand til at registrere eller ansøge om deres fravær direkte via smartphone app'en. Anvendelsen gøres let takket være et foruddefineret udvalg af fraværsårsager.

Tidsregistrering i felten - Hurtigt og sikkert

 

Via et interface mellem det eksisterende tidsregistreringssystem fra Real Data samt til jeres lønsystem kan tidsregistreringerne overføres til HR-afdelingen for at sikre lønnøjagtighed.

Smartphone app til tidsregistrering og fraværsregistrering fra Real Data A/S

Overblik over vores smartphone app

  • App til tidsregistrering og fraværsregistrering

  • Nem installation

  • Mulighed for workflow (godkendelsesflow)

  • Kan anvendes uafhængigt af, hvor medarbejderen befinder sig

  • Brugervenlig og intuitiv (intet behov for instruktion)

  • Tildeling af brugerprofiler

  • Øjeblikkelig visning af konti (balance, ferie mv.)

  • Mulighed for offline bookinger

  • End-to-end kryptering til sikring af dataoverførsel og kommunikation

  • Klik her for info om softwaren til tidsregistrering.

smartmockups_k42sjj17.png
bottom of page