top of page

Trådløs adgangskontrol (ADK)

Ønsker du adgangskontrol på fx kontordøre, arkivskabe og lign., er trådløs adgangskontrol en let og omkostningseffektiv måde at gøre det på - og de trådløse enheder er endda integreret direkte i det centrale online adgangskontrolsystem.

 

Enhederne kræver ingen kabeltræk og kan let monteres på eksisterende døre, arkivskabe, skuffer, låger og lign. - selv  glasdøre og skydedøre kan sikres!

Særligt ifm. GDPR

Med trådløse elektroniske skabs- og hængelåse kan arkivskabe og lign. sikres på en let, effektiv og økonomisk fordelagtig måde.

Det online system til adgangskontrol styrer, hvem der har adgang via låsene, fører log mv.

Effektiv trådløs adgangskontrol på stort set alt, der kan åbnes

 

Med de trådløse adgangslæsere som supplement til online læsere, kan du effektivt lukke alle huller i sikkerheden, og sikre alle døre, skabe og lign. uden der kræves store omkostninger til kabeltræk mv. eller en større teknisk indsats.

 

Mens normale kontordøre eller døre til mødelokaler kan udstyres med digitale låsecylindre, kan mere følsomme områder udstyres med andre mekatroniske trådløse læsere - såsom dørterminaler - ligesom arkivskabe eller personaleskabe kan sikres med de særlige trådløse digitale skabslåse, eller sågar digitale hængelåse.

Der findes med andre ord en egnet enhed til stort set alt, der kan åbnes - det være sig døre, skabe og garageporte eller rulleskodder, elevatorer og skydedøre.

Rettigheder adk.png

Let og central styring af adgangsrettigheder

 

Alle adgangsrettigheder, både til online adgangslæsere og til de trådløse enheder, styres centralt i det online adgangskontrolsystem.

 

Med trådløse offline læsere får medarbejdere og andre personer med adgangskort/-brik automatisk opdateret deres adgangsrettigheder løbende, når de i deres daglige rutiner låser sig ind via dedikerede online adgangslæsere (fx ved hoveddøre eller andre centrale steder), eller sågar via daglige komme/gå bookinger på en terminal til tidsregistrering, såfremt der integreres med dette.

Med trådløse online læsere tilsluttes læserne jeres trådløse netværk - og ændringer i adgangsrettigheder er derfor opdaterede i realtid.

Trådløs adgangskontrol betyder ikke nødvendigvis lav sikkerhed

 

Selvom trådløse enheder ikke anbefales på adgangspunkter, der kræver meget høj sikkerhed, er de trådløse enheder ikke lig med lav sikkerhed. Flere sikkerhedsforanstaltninger anvendes for at højne sikkerhden, eksempelvis:

  • Hurtig spærring af mistede adgangskort/-brikker i form af særlige blacklister.

  • Krav til opdatering af adgangsrettigheder via online læsere indenfor særlige intervaller.

  • Automatisk udløb af adgangsrettigheder.

  • Hændelseslog fra de enkelte trådløse enheder kan aut. overføres til medarbejderes adgangskort, når de låser sig ind og aut. viderebringes til det online adgangskontrolsystem ifm. næste booking på en online læser.

  • Mv.

Trådløs adk.png
mediamodifier_image (29).png
Bliv kontaktet om adgangskontrol
Kontakt mig vedrørende:

Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt!

Adgangskontrol med kort, brik, chip. Adgangskontrol terminal hardware (også tidsregistrering, Workforce Management mv.) - Real Data A/S
bottom of page