top of page
Fraværsregistrering - Real Data A/S

Let fraværsregistrering

 

Brugervenlig registrering via PC eller smartphone app

Brugervenlig fraværsregistrering

 

Ønsker du et brugervenligt system til fraværsregistrering, som kan anvendes på PC via web eller smartphone app, med mulighed for godkendelsesflow (workflow), let udtræk af udførlige rapporter og overførsel af lønrelevante data til dit lønsystem - og som ikke mindst håndterer den nye ferielov med løbende optjening, samtidighedsferie mm. på en let og effektiv måde - så er vores løsning til fraværsregistrering noget for dig.

 

Kampagne fraværsreg

Fraværsregistrering med få klik

 

Fraværsregistreringen er utrolig brugervenlig og medarbejdere kan selv registrere/anmode om fravær med kun få klik, så registreringen går så hurtigt som muligt.

Workflow godkendelser af fravær

 

Lad medarbejderne anmode om fravær hos nærmeste leder(e), let og bekvemt med få klik vha. Workflow. I bestemmer selv, hvilke fraværsårsager, der skal godkendes.

 

Overblik over egne fraværsdata

 

Lad dine medarbejdere få overblik over deres egne fraværsdata i realtid - herunder f.eks. optjent, planlagt og afholdt ferie - og reducer forespørgslerne i HR eller lønbogholderiet.

 

Ferieregistrering og ferieoptjening

 

Med systemet kan jeres medarbejdere let registrere ferie, ligesom det også kan beregne og holde styr på den optjente ferie - f.eks. ifm. samtidighedsferie og den nye ferielov.

Overførsel af fravær til lønsystem

 

Overfør alle lønrelevante fraværsdata til jeres eksisterende lønsystem, nemt og bekvemt. Alle gængse lønsystemer understøttes - fx Epos, Lessor, KMD, Silkeborg Data, Visma mfl.

Fraværsstatistikker og oversigter

 

Med vores fraværsregistrering får du mulighed for at udtrække de fraværsstatistikker, du har behov for - eksempelvis vedr. sygefravær eller lign. (avancerede statistikker er også mulige).

Fraværsregistrering med PC eller app

 

Fraværsregistrering foretages brugervenligt via PC eller smartphone app, hvor medarbejdere kan registrere/anmode og få overblik, og hvor ledere også kan godkende, se rapporter mv.

Fraværsinformation i Outlook kalender

 

Med Outlook modulet kan fraværsinformation automatisk overføres til medarbejdernes Outlook kalender. Følsomt fravær (sygdom) fremgår naturligvis neutralt.

SaaS = lave driftsomkostninger

 

Vælger I fraværsregistrering som SaaS, tilgås systemet "i skyen". I sparer IT-ressourcer og drager nytte af en standardløsning (tilpasset jeres behov), hvilket holder udgifterne nede.

Brugervenlig fraværsregistrering som stand-alone løsning eller med tidsregistrering - Real Data A/S

Effektiv fraværsregistrering

 

Har I behov for at registrere medarbejderes fravær (sygdom, ferie mv.), og har I intet behov for at lade jeres medarbejdere tidsregistrere, så er fraværsmodulet, som er en del af vores Workforce Management løsninger, noget for jer.

 

Måske ønsker I at fraværsregistrere af hensyn til lønsystem, fraværsstatistikker eller lign., og måske kan I drage nytte af fraværsinformation i jeres Outlook kalendere, kantine, omstilling etc. - fraværsmodulet kan hjælpe jer på flere områder.

 

Systemet er meget brugervenligt, og det er både hurtigt og let for medarbejderne at anvende fraværsmodulet, som er bygget op med overskuelig kalenderoversigt således, at det er let at registrere samt få overblik over egne data.

 

Hvis I ønsker det, kan I ligeledes anvende Workflow (godkendelsesflow) på de fraværsårsager, I ønsker, således, at medarbejderne kan anmode om fravær hos nærmeste leder(e), nemt og elektronisk - og vigtigst af alt, uden manuelle arbejdsgange.

 

Fraværsmodulet kan tilbydes som stand-alone løsning, for de virksomheder og organisationer, som kun ønsker fraværsregistrering, eller som en del af en integreret løsning med tidsregistrering.

 

Får I behov for det, kan I let udvide med tidsregistrering for både timelønnede og/eller funktionærer eller eksempelvis personaleplanlægning.

 

Fravær (bestil præsentation)

Bestil en gratis præsentation af vores løsning til fraværsregistrering

Vælg hvad du ønsker en præsentation af nedenfor efterfulgt af dine oplysninger samt en kort beskrivelse af jeres behov, så vil vi kontakte dig for en gratis præsentation af løsningen.
Præsentation af:

Tak for din henvendelse - du hører snart fra os!

bottom of page