top of page
Tidsregistrering og fraværsregistrering samt projekttid og komme/gå registrering mv.
Tidsregistrering på PC, app og teminal

Tidsregistrering - komme/gå registrering

 

Tidsregistrering er sammen med fraværsregistrering en af de grundlæggende dele af Workforce Management. Med et system til tidsregistrering fra Real Data tages der udgangspunkt i indsamling af medarbejdernes arbejdstid, typisk i form af komme/gå registrering enten via PC, smartphone app, terminaler eller en kombination.

 

Vores tidsregistreringssystem kan både håndtere funktionærernes flextid og de timelønnedes lønrelevante timeregistrering.

 

Systemet er modulopbygget, og kan håndtere meget komplekse beregninger samt praktisk talt enhver overenskomst - også selvom I har mange forskellige ansættelsesforhold og overenskomster, som I skal håndtere.

 

Fraværsregistrering og ferieplanlægning

 

Fraværsregistrering såvel som ferieplanlægning er en væsentlig del af Workforce Management i en morderne virksomhed eller organisation.

 

Vi tilbyder både vores system til fraværsregistrering og ferieplanlægning som stand-alone løsning for jer, der ikke har behov for tidsregistrering, eller som en fuldt integreret del af jeres system til tidsregistrering.

 

Jeres medarbejdere kan eksempelvis få ansvar for egne data, og selv registrere deres fravær online via PC eller smartphone app (evt. med Workflow/godkendelsesflow).

 

De kan også få overblik over egne data, herunder feriesaldi, såsom afholdt ferie og restferie, og dermed let planlægge deres sommerferie og lign. - f.eks. med et overblik over deres kollegers planlagte ferie i en afdelingskalender.

 

Med en løsning til fraværsregistrering og ferieplanlægning kan I ligeledes spare mange ressourcer på manuelle arbejsgange i form af blanketter mv.

 

 

Fraværsregistrering som stand-alone løsning eller med bl.a. tidsregistrering - Real Data A/S

se videoen

Personaleplanlægning og vagtplanlægning
Play Video

Personaleplanlægning og vagtplanlægning

Med personaleplanlægning eller vagtplanlægning som en del af jeres samlede Workforce Management løsning kan I gøre bedst brug af den mest værdifulde ressource i jeres virksomhed - medarbejderne!

 

Med personale- og vagtplanlægning kan I straks og på et hvilket som helst tidspunkt få adgang til al tidsinformation, så I effektivt kan planlægge arbejdsstyrken baseret på kapacitet og muligheder, samt anvende alle personaleressourcerne og oprette skifteplaner baseret på behovsprofiler.

Projekttidsregistrering

 

Med projekttidsregistrering som en del af din samlede Workforce Management løsning kan medarbejdernes arbejdstid fordeles på projekter, opgaver eller lign.

 

Medarbejderne kan selv registrere og administrere projektrelateret arbejdstid og fordele den på de forskellige opgaver/projekter, de arbejder på via deres egen PC.

 

Via rapporter kan I ligeledes oprette, analysere og vise beregninger, og generelt kan I få overblikket over de arbejdsprocesser, der udføres, hvilket kan hjælpe jer med at foretage en langt hurtigere evaluering af produktiviteten og rentabiliteten af projekter.

 

Med projekttidsregistrering får I mere gennemsigtighed i de indledende faser for omkostningsanalyse samt et præcist planlægningsgrundlag for fremtidige projekter og ordrer.

 

Projekttidsregistrering ifm. Workforce Management fra Real Data A/S

Workforce Management systemer dækker over flere dele af Human Resources - herunder bl.a. tidsregistrering og fraværsregistrering samt personaleplanlægning mm. - og ofte samlet i ét system.

 

Når det kommer til tidsregistreringssystemer, som er kernen i vores Workforce Management løsning, kan dette være langt mere end blot medarbejdernes komme/gå registrering eller flextid.

 

Vores Workforce Management system dækker både avancerede beregninger af tid ifm. komme/gå registrering, flexregistrering og timeregistrering samt fraværsregistrering og feriehåndtering, foruden personaleplanlægning, koststedsregistrering og meget mere.

 

Nedenfor kan du kort blive introduceret til nogle af de dele af Workforce Management, vi tilbyder, ifm. vores løsninger.

Workforce Management system - hvad er det?

bottom of page