top of page
Intererede løsnngerfo tidregistrering, fraværsregistrering, adgangskontrol, gæsteregistrring og meget mer

Integrerede løsninger

gennem 4 årtier

Om os

Vi har gennem 4 årtier, siden 1980, udelukkende beskæftiget os med løsninger for Workforce Management (herunder bl.a. tidsregistrering, fraværsregistrering, planlægning mv.) samt adgangskontrol og sikkerhed til større danske virksomheder og organisationer.

 

 

Vores løsninger er baserede på produkter udviklet i Tyskland og implementeret i flere tusinde større virksomheder og organisationer verden over, og anvendes dagligt af mere end 4,5 millioner mennesker i mere end 12.000 virksomheder og organisationer.

Følg os på

se videoen om vores løsninger!

Tidsregistrering, planlægning og adgangskontrol
Play Video

Udvalgte kunder i Danmark

3f.png
NKT Photonics.png
TL logo_2.png
lb-forsikring-vp-2018.png
3C Retail.png
FH logo_2.png
Gate_gourmet_logo.svg.png
aarhus kommune.png
Eldorado_edited.png
BechBruun_Green_RGB_21.png
Beumer_Group_Logo.svg.png
APM Terminals.png
if-forsikring.png
Norlys.png
odense kommune.png
høje_taastrup_kommune.png
DKT_crown&logotype_redrgb.png
Vordingborg kommune.png
Boligselskabernes Landsforening_edited.j
Globus Wine.png
1200px-Saab_Technologies_logo.svg.png
FUC.jpg
Randers Kommune (CBR).png
Real Data A/S' første firmadomicil

Vidste du?

 

Real Data blev stiftet i 1980, dengang som Interflex Datasystem & Teknik. Oprindeligt var virksomheden en del af en af Danmarks største leverandører af kontormaskiner, A/S Max Bodenhoff, der bl.a. er kendt som en af de vigtigste virksomheder i tidlig dansk computer historie, og som bl.a. var argenturhaver på IBM indtil de selv etablerede sig i Danmark.

"Interflex" navnet blev ændret til Real Data i 2013 i forbindelse nye strategier, som bl.a. omhandlede udvidelse af vores markeds- og produktområde.

Workforce Management, adgangskontrol og sikkerhed siden 1980

"Som IT- og konsulentvirksomhed er vi med en alder på knap 40 år en 'gammel' virksomhed"

Som IT- og konsulentvirksomhed er vi med en alder på 40 år en 'gammel' virksomhed, hvilket vi mener i væsentlighed kan tilskrives følgende forhold:

 

  • Erkendelsen af, at vi er på et nichemarked, og at enhver kunde skal behandles på en sådan måde, at kunden altid kan anvendes som reference. Vi deltager kun i projekter, som vi ved kan gennemføres og skabe værdi og grundlag for et mangeårigt samarbejde for såvel kunde som for os.

 

  • At vi leverer gennemtestede software- og hardwareløsninger, som er udviklet og produceret i Tyskland, implementeret i flere tusinde virksomheder og organisationer og dagligt anvendes af mere end 4,5 millioner mennesker verden over - og ikke mindst, som du kan stole på.

 

  • ​Løsningerne leveres til hele Europa samt flere andre steder i verden, så der opnås stort erfaringsgrundlag og basis for kontinuerlig videreudvikling.

 

  • ​Softwaren er standard software, som er modulopbygget og 100% skalerbar, og i øvrigt kan afvikles på gængse IT-platforme, hvorved samme software kan dække behovet i såvel en lille virksomhed/organisation med enkle behov som hos en stor virksomhed med komplekse krav og behov for integration til andre applikationer.

 

  • ​Løsningerne produktudvikles på en sådan måde, at hardware og software er fremad- og bagud kompatibel, således at kunden opnår optimal sikkerhed for investering.

 

  • ​Real Data A/S forestår og er ansvarlig for den komplette leverance og efterfølgende service til slutbrugeren, herunder indgår bl.a. oversættelse af alt relevant materiale til dansk, tilpasning af software til danske arbejdsmarkedsforhold/lovgivning, implementering af løsning og uddannelse og efterfølgende service overfor de danske slutbrugere.

bottom of page