top of page

Moderne online adgangskontrolsystem (ADK anlæg)

VdS godkendt certificeret adgangskontrol fra Real Data A/S
Læs om udvalgte fordele og funktioner

Udvalgte fordele og funktioner

Yderst sikkert og pålideligt

 

Anvendt af nogle af de største organisationer i Europa, med høje krav til sikkerhed, samt VdS certificeret hardware, er med til at sikre dig et pålideligt system til adgangskontrol med et meget højt sikkerhedsniveau.

 

Læs mere

Monitorering og fuld kontrol

 

Adgangskontrol med et fuldt overblik i realtid. De automatiske reaktioner og meddelelser med instruktioner, baseret på hændelser, samt den præcise dokumentation og evaluering af hændelser sikrer jer compliance og fuld kontrol.

Fleksibelt og modulopbygget

 

Sikring af ethvert adgangspunkt i form af adgangskontrol på fx døre, porte, elevatorer og parkeringsanlæg samt skabe, skuffer og lign. med online eller trådløs adgangskontrol, samt de mange moduler, gør systemet både fleksibelt og skalerbart.

 

Læs mere

Automation og effektivitet

 

De mange automatiserede funktioner, som fx mulighed for elektroniske anmodninger fra medarbejdere om midlertidigt udvidede adgangsrettigheder effektiviserer administrationen og giver jer både kontrol og overblik.

Brugervenlig administration

 

Vores system tilbyder brugervenlig adgangskontrol, som gør administrationen lettere. Adgangsrettigheder kan automatisk overføres på organisations- eller personbasis, eller let justeres med øjeblikkelig virkning.

 

Læs mere

International, gennemprøvet løsning

 

Vores adgangskontrolsystem er en anvendes af mere end 4,5 mio. daglige brugere i mere end 12.000 organisationer verden over. Dette giver mulighed for internationale centraliserede løsninger, der har bevist sit værd.

Identifikationsmuligheder

keyfob_if blue.png

Adgangskontrol med brik

 

Vi leverer adgangskontrol med brik (RFID chip), og anvender de nyeste og mest sikre teknologier. Med vores løsninger anvendes typisk Mifare DESFire chip samt hardware af høj kvalitet, udviklet og produceret i Tyskland.

 

Læs mere

Adgangskontrol med fingeraftryk

 

Med vores løsninger kan du etablere adgangskontrol med fingeraftryk, eller med andre biometriske identifikations-metoder, som fx venegenkendelse og lign. På denne måde glemmer medarbejderne aldrig deres "nøgle"

 

Læs mere

Adgangskontrol med smartphone app

 

Ved at anvende adgangskontrol med smartphone app, gør I hverdagen endnu lettere for medarbejderne, ved at lade dem anvende deres smartphone til at få adgang via adgangsterminalerne - f.eks. ved hjælp af Bluetooth Low Energy (BLE).

 

Læs mere

Adgangskontrol med kort (ID-kort)

 

Med vores ADK system kan I anvende adgangskontrol med ID-kort, og på denne måde kombinere visuel og elektronisk identifikation. I har også mulighed for selv at designe og producere ID-kortene.

 

Læs mere

Adgangskontrol med kode (PIN)

 

Ved at anvende adgangskontrol med kode (PIN-kode), kan identifikation gøres let. Sikkerheden kan ligeledes højnes ved at kombinere brugen af fx brik og PIN-kode - eksempelvis i særlige tidsrum.

 

Læs mere

se videoen

Modulopbygget system til adgangskontrol fra Real Data A/S

Fuld kontrol og mange muligheder!

 

Du kan definere skræddersyede og tidsbegrænsede adgangsrettigheder og dermed styre i hvilke områder medarbejdere, gæster eller entreprenører og serviceteknikere må færdes, og hvornår.

De mange moduler giver ligeledes fleksibilitet og mulighed for også at håndtere eksempelvis indbygget automatisk stikprøvekontrol, videoovervågning, slusekontrol, elevatorstyring og meget mere.

 

Avanceret styring af adgangsrettigheder

 

Med vores adgangskontrolsystem kan du mere end blot låse døre op - du kan eksempelvis:

  • Styre hvem, der har tilladelse til at komme ind i produktionen.

  • Få overblik over hvem, der fik adgang til direktionsgangen efter kl. 20.00.

  • Styre hvilke personer, der kan få adgang til udviklingsafdelingen på en specifik dag og i et specifikt tidsrum.

  • Modtage elektroniske anmodninger om midlertidigt ændrede adgangsrettigheder fra medarbejdere (fx til andre lokationer eller lign.)

  • Spærre, justere og udvide adgangsrettigheder med øjeblikkelig virkning.

mediamodifier_image (29).png
Bliv kontaktet om løsningen
Kontakt mig vedrørende:

Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt!

Med vores system til online adgangskontrol med fx brik, kode, smartphone app eller fingeraftryk (og anden biometri) får du et fleksibelt, pålideligt og sikkert adgangskontrolsystem, som dagligt anvendes af mere end 4,5 millioner brugere på verdensplan.

 

Med eksempelvis VdS certificeret hardware, er du sikret, at vores adgangskontrolsystem (ADK system) lever op til nogle af de højeste krav til sikkerhedsapplikationer.

Vores løsning til moderne, avanceret adgangskontrol og sikkerhed giver dig langt mere end blot et traditionelt "elektronisk låsesystem".

ADK - udvalgte fordele og funktioner
adk - rap, monit, brugerv
Adgangskontrol - Real Data A/S
Bliv kontaktet ADK

+4.500.000 daglige brugere · +12.000 installationer verden over

bottom of page