Videoer og artikler

Videoer og artikler af og om Real Data og vores løsninger.

 

Videoer

Komplette Workforce Management og sikkerhedsløsninger

Vores komplette løsninger for Workforce Management og Sikkerhed effektiviserer og gør hverdagen lettere og mere sikker.

Real Data har leveret, implementeret og supporteret vores Interflex løsninger for Workforce Management og Sikkerhed hos større danske virksomheder og organisationer siden 1980.

Innovation gennem 4 årtier

Bliv ført igennem Real Datas historie gennem 4 årtier på kun 43 sekunder.

Real Data har siden 1980 leveret løsninger for Workforce Management og Sikkerhed til større danske virksomheder og organisationer.

Energibesparende terminaler

De strøm-/energibesparende terminaler til tidsregistrering, IF-5725, anvender omkring 50% mindre strøm end sammenlignelige og konkurrerende terminaler.

 

Dette opnås bl.a. ved hjælp af deres dvalefunktion samt indbyggede nærhedsføler, der får dem til at "vågne op" allerede så snart en person nærmer sig, og er derfor klar med det samme uden nogen ventetid for brugeren.

Moderne adgangskontrol og sikkerhed

Real Data leverer nogle af de mest avancerede løsninger for adgangskontrol (ADK) og sikkerhed.

Virksomheder og organisationer med høje krav til sikkerhed, nyder godt af vores avancerede og integrerede løsninger, som kan samle flere sikkerheds-discipliner, såsom adgangskontrol, videoovervågning, elevatorkontrol, gæsteregistrering og meget mere i én samlet sikkerhedsløsning.

Avanceret gæsteregistrering

Real Data leverer nogle af de mest avancerede og brugervenlige løsninger på markedet til gæsteregistrering.

Virksomheder med høje sikkerhedskrav, særlige certifikater, der skal efterleves mv. nyder godt af vores avancerede løsninger, som også effektiviserer og gør håndteringen af gæster både hurtigere og mere  brugervenlig.

Artikler

Artikel om Workforce Management, tidsregistrering og fraværsregistrering udgivet i Fremtidens HR & Rekruttering i Børsen
Artikel om Workforce Management, tidsregistrering mv. fra HR Guide udgivet af Dansk HR