top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Sådan hjælper vores gæsteregistrering ifm. genåbning efter COVID-19


Nedenfor finder du 4 eksempler på, hvordan vores løsning til gæsteregistrering kan hjælpe jer, når I på ny tager imod gæster ifm. genåbningen som følge af coronavirus (COVID-19).

Vores løsning til gæsteregistrering kan nemlig være et hjælpsomt værktøj, når flere virksomheder på ny begynder at modtage gæster efter nedlukningen ifm. coronavirus.

1. Automatisk info om fremmøde politik

Gæsteregistrering - coronavirus (COVID-19) - Real Data A/S

Alle forventede gæster kan automatisk modtage e-mail forud for deres planlagte besøg.

Indholdet i denne e-mail kan I let selv definere.

Ifm. genåbningen efter nedlukningen, kan det fx være en fordel, at gæster i en midlertidig periode automatisk informeres om jeres særlige coronavirus-relaterede regler om fx symptomfrit fremmøde, antal eksterne gæster pr. møde/besøg, opfordring til anvendelse af håndsprit ved ankomst mv.

2. Info eller accept vedr. retningslinjer ifm. check ind

Gæsteregistrering - undgå smitte - Real Data A/S

Når gæster checker ind via vores selvbetjeningskiosk kan de få vist info om retningslinjer, som de evt. også skal acceptere. I kan med fordel anvende denne funktion til at informere om særlige retningslinjer eller henstillinger ifm. coronavirus. Er dette ikke nok, byder løsningen bl.a. også på muligheden for underskrift, videovisning og evt. opfølgning herpå med multiple choice test.

3. Fuld sporbarhed - hvem besøgte hvem, hvornår

Gæsteregistrering - coronavirus (COVID-19) - Real Data A/S

Gæsteregistrering med vores løsninger giver fuld sporbarhed, når det kommer til at finde ud af, hvem der besøgte jer (og hvilken vært), hvornår, etc. Dette kan også være et effektivt værktøj ifm. smittesporing.

Har en gæst eksempelvis vist sig at være smittet med eksempelvis coronavirus, kan I lynhurtigt se hvornår vedkommende besøgte jer, og hvem vedkommende besøgte. Omvendt gør det sig naturligvis gældende såfremt en vært skulle være smittet.

4. Begrænsede gæste-adgangskort

Med integration med adgangskontrol kan I let og evt. automatisk udstede adgangskort med særlige adgangs-rettigheder til jeres gæster.

På denne måde kan I let kontrollere, hvilke gæster, der må få adgang til hvilke områder af jeres virksomhed. Og særligt ifm. coronavirus, kan I eksempelvis sørge for, at disse adgangsrettigheder er begrænsede til særlige "gæste-områder".

10 views0 comments
bottom of page