top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Fang problemerne før de opstår, med automatiske notifikationer!


Tidsregistrering og fraværsregistrering med automatiske notifikationer - Real Data A/S

Med de automatiske notifikationer i vores Workforce Management løsninger kan du fange problemerne før de opstår! Ved at definere forskellige relevante 'uregelmæssigheder' kan vores system til tidsregistrering og fraværsregistrering automatisk generere notifikationer til ledere, personale-afdelingen eller andre relevante personer. Uregelmæssigheder kan praktisk talt baseres på lige netop de specifikke hændelser, som I ønsker at adviseres om - eksempelvis en for høj eller lav flexsaldo, eskalerende overtidsarbejde (fx ifm. overholdelse af hviletider), længerevarende sygeforløb og meget mere. Lyder det interessant? Vi vil hellere end gerne fortælle dig mere!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page