top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Fang problemerne før de opstår, med automatiske notifikationer!


Tidsregistrering og fraværsregistrering med automatiske notifikationer - Real Data A/S

Med de automatiske notifikationer i vores Workforce Management løsninger kan du fange problemerne før de opstår! Ved at definere forskellige relevante 'uregelmæssigheder' kan vores system til tidsregistrering og fraværsregistrering automatisk generere notifikationer til ledere, personale-afdelingen eller andre relevante personer. Uregelmæssigheder kan praktisk talt baseres på lige netop de specifikke hændelser, som I ønsker at adviseres om - eksempelvis en for høj eller lav flexsaldo, eskalerende overtidsarbejde (fx ifm. overholdelse af hviletider), længerevarende sygeforløb og meget mere. Lyder det interessant? Vi vil hellere end gerne fortælle dig mere!

Klik her og bliv kontaktet af en konsulent

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page