top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Adgangskontrol til PC, maskiner mm.


En ny desktop læser, IF-73, er blevet tilføjet til vores sortiment. Læseren har flere anvendelsesområder, og kan foruden kodning af adgangskort, som fx udstedes til gæster eller medarbejdere, kan den også anvendes ifm. adgangsstyring for maskiner, PC'er mv.

Kodning og analysering af ID-kort eller brikker

IF-73 læseren kan anvendes til kodning og analysering af ID-kort til medarbejdere, eller til gæster, der skal have udstedt et midlertidigt adgangskort ifm. besøg.

Adgangskontrol på maskiner

Hvis medarbejderaktivitet på særlige maskiner skal tillades eller registreres er det muligt at integrere læseren i maskinstyringssystemet, så kun autoriserede medarbejdere (med et autoriseret ID-/adgangskort er i stand til at betjene disse maskiner. Det er herefter også muligt at se, hvilke medarbejdere, der betjente maskinen, hvornår.

Effektiv PC beskyttelse

GDPR har gjort effektiv PC beskyttelse endnu mere vigtigt, og IF-73 læseren kan skam også anvendes til adgangsbeskyttelse til fx PC'er og lign.

Når desktop læseren er tilsluttet en PC, kan computeren kun låses op ved at placere medarbejder ID-kortet/adgangskortet på læseren.

"Card in the field" funktionen gør, at PC'en øjeblikkeligt låses på ny så snart medarbejderen forlader PC'en og tager sit ID-kort/adgangskort med sig. Brugen af ID-kort til login på PC højner sikkerheden yderligere, da et ID-kort modsat PIN-koder ikke kan aflures.


3 views0 comments
bottom of page