top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

GDPR: Hvem åbnede arkivskabet, hvornår?


Trådløs adgangskontrol til skabe og døre (GDPR) - Real Data A/S

Hvem åbnede arkivskabet, hvornår? Hvis I anvender traditionelle nøgler, er det næsten umuligt med sikkerhed at kunne svare på dette spørgsmål. Måske kan I komme frem til en plausibel mulighed, men det kan være svært at dokumentere. Men skabe, skuffer og døre - ja selv glasdøre - kan du effektivt, let og ved lave omkostninger sikre med trådløse elektroniske låse, i form af eksempelvis elektroniske skabslåse, dørhåndtag eller hængelåse, som let kan eftermonteres. Når enhederne er forbundet med en løsning til online adgangskontrol fra Real Data, kan du få overblik over, hvem der har åbnet hvilket skab (eller hvilken dør), hvornår, og naturligvis have fuld kontrol over, hvem der har adgang til hvilke skabe, døre mv. Det kan være en stor fordel ifm. GDPR. Du kan også lynhurtigt og effektivt udvide eller spærre personers adgangsrettigheder vha. den anvendte NetworkOnCard eller WirelessOnline teknologi, som anvendes med de trådløse elektroniske låse.

bottom of page