top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Real Data fylder 40 år i dag!


I dag har Real Data 40 års jubilæum!

Den 1. maj 1980 åbnede Bent Jørgensen nemlig dørene til sit nye selvstændige selskab i denne gule murstensbygning på Spontinisvej i København.

Dengang hed vi Interflex Datasystem & Teknik, og havde netop løsrevet os fra Danmarks dengang største leverandør af kontormaskiner, A/S Max Bodenhoff, som vi havde været datterselskab af siden 1976.

I dag er det 40 år siden - og det er mange år for en IT-virksomhed. Det er vi meget stolte af!

Tidsregistrering anno 1980 - det var smart dengang!

Flextidssystem 1980 - Real Data A/S

I 1980 så et moderne system til tidsregistrering lidt anderledes ud end i dag!

En typisk løsning fra Real Data (Interflex) i 1980'erne bestod dengang af flextidsterminalen, IF MP-183 (øverst), samt centralenheden, IF-2112 SP (nederst). Enhederne var dengang noget af det mest højteknologiske på markedet, og havde bl.a. indbyggede kortlæsere, så medarbejdere kunne identificere sig med infrarøde kort ifm. komme/gå registrering mv.

Flextidens 'pioner' i Danmark

Flextidsterminal 1980 - Real Data A/S

Som marketing direktør i virksomheden, Max Bodenhoff, var vores grundlægger, Bent Jørgensen, blandt de første til at introducere begrebet om fleksible arbejdstider for det danske arbejdsmarked, med inspiration fra bl.a. tysk erfaring og forskning. I 1970'erne var han med, som en af de første, til at udbrede de smarte elektroniske løsninger, som effektivt håndterede flextidsregistreringen, og derfor også satte fart i udbredelsen af de nye flextidsordninger. De nye og effektive løsninger gjorde det let at håndtere flextidsordningerne, og særligt den offentlige sektor var i Danmark blandt de første til at tage ordningerne til sig, og dermed give sine medarbejdere bedre vilkår i form af nye fleksible arbejdstider.

Bent Jørgensens forretningsfilosofi lever videre

Bent Jørgensen 1980 - Real Data A/S (Interflex)

Bent Jørgensen var opvokset i Vendsyssel, og hans ærlige 'forretningsfilosofi' lever stadig videre hos Real Data. "Enhver kunde skal behandles på en sådan måde, at kunden altid kan anvendes som reference" Sådan udtrykte Bent Jørgensen det selv, og indstillingen til den gode kundeservice samt overordnede holding omkring, at kunne stole på hvad der aftales, samt at der altid vil blive leveret de bedst mulige løsninger til kunderne, er stadig en del af Real Datas DNA.

Innovation gennem 4 årtier!

Se videoen, som på blot 43 sekunder fører dig igennem vores 40 år lange historie.

Vores historie i billeder - Real Data A/S

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page