top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Energieffektive terminaler


Energieffektiv terminal med lavt strømforbrug til tidsregistrering - Real Data A/S

Vi lever i en verden hvor miljø, grøn energi og herunder også energieffektivisering er mere og mere vigtigt. Hos Real Data tænker vi i så vid udstrækning, som muligt på vores grønne profil. Derfor har vi også fokus på energieffektivisering når det kommer til terminaler til tidsregistrering og adgangskontrol.

Terminalerne IF-5725 fra eVAYO serien har eksempelvis en indbygget strømsparefunktion, som ved hjælp af en indbygget nærhedssensor i terminalen gør, at terminalen automatisk går i dvale, når den ikke anvendes. Så snart en person nærmer sig terminalen for at foretage en booking, vågner terminalen straks op, og er klar til at tage imod bookinger med det samme.

Hele eVAYO serien af terminaler til tidsregistrering og adgangskontrol har generelt fokus på energieffektivisering og har et strømforbrug, som er halveret i forhold til mange andre sammenlignelige terminaler på markedet.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page