top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Lad dine gæster sætte deres underskrift elektronisk

Nu kan I også lade jeres gæster skrive under elektronisk, når de checker ind på en selvbetjeningskiosk til Prime Visit - fx i forbindelse med accept af Non-Disclosure Agreement, jeres særlige sikkerhedsregler eller andet, som kunne kræve en underskrift fra gæsten.

I kan også selv vælge om alle gæster skal sætte deres underskrift, eller om det kun gælder udvalgte gæstetyper - eksempelvis håndværkere i forbindelse med accept af særlige sikkerhedsregler eller lign.

Med underskriften fra Prime Visit kiosken kan I højne sikkerheden i virksomheden yderligere og være sikre på, at I har lagret den rette gyldige accept fra jeres gæster. Med den elektroniske underskrift er endnu en funktion tilføjet, som kan være med til at tilpasse Prime Visit til netop jeres behov samt højne sikkerheden yderligere i forbindelse med håndteringen af jeres gæster.

Accepten og underskriften fra den individuelle gæst lagres naturligvis i Prime Visit databasen med dato mv., så I let kan søge det frem, når I har behov for det.

Gæsteregistrering med Prime Visit - underskrift signatur

3 views0 comments
bottom of page