Stempelur til tidsregistrering med brik eller kort

Tidsregistrering med moderne elektronisk stempelure (terminaler), som supplement til, eller i stedet for registrering på andre brugerflader, såsom PC og smartphone app.

Vores moderne elektroniske stempelure anvendes typisk til tidsregistrering med chip (RFID/Mifare) teknologi, og sikrer brugervenlig tidsregistrering i realtid - herunder komme/gå registrering.

Medarbejdere registrerer let og lynhurtigt egen tid, ligesom fraværsårsager også kan angives.

 

Der kan også gives overblik over diverse saldi, såsom optjente tillæg mv., feriesaldi samt afspadseringssaldo eller flexsaldo for funktionærer.

  

Lynhurtig registrering - softwaren klarer resten!

 

Vores software løsning til tidsregistrering behandler de data, der registreres på enhederne, og håndterer alle de bagvedliggende regler - helt automatisk.

Med den komplette software og hardware løsning, vi tilbyder, er du sikret et pålideligt system af høj kvalitet, der håndterer alle jeres personalegrupper og enhver overenskomst.

Mere end 4,5 millioner brugere anvender dagligt løsningen, hvilket gør den til blandt de førende i Europa.

  

Enheder til jeres behov

 

Med de forskellige stempelure til tidsregistrering, vi tilbyder, har vi enheder, der kan opfylde netop jeres behov ift. fysisk miljø såvel som funktionalitet.

 

Flere af vores stempelure/terminaler til tidsregistrering kan også styre elektronisk adgangskontrol på en række af jeres døre. Således kan I samtidig sikre vigtige adgangspunkter, og spare omkostninger.

 

Enhederne, vi tilbyder, er primært udviklet og produceret i Tyskland af Interflex Datensysteme, som er blandt de førende på det Europæiske marked, og samtidig står for udvikling af vores software løsning.

 

Således er du sikret et perfekt samspil mellem hardware og software såvel som høj kvalitet, driftssikkerhed samt en lang produktlevetid.

  

IF Billeder (28).png