Please reload

Seneste nyheder

Sundhedsmyndighederne: Registrering af gæster hjælper med smittesporing

18/09/2020

1/10
Please reload

Fremhævede nyheder

Verdens Miljødag og strømbesparende terminaler

03/06/2019

 

Onsdag den 5. juni er foruden Grundlovsdag, Fars dag og valgdag for Folketingsvalget 2019 også FN's Verdens Miljødag.

 

For at Verdens Miljødag ikke drukner i de mange andre titler, vil vi gerne slå et slag for miljøet. Dette gør vi bl.a. ved at informere om vores strømbesparende terminaler til tidsregistrering, som rent faktisk bruger omkring 50% mindre strøm end sammenlignelige og konkurrerende terminaler. Det er en strømbesparelse, der kan være værd at føle på.

 

Energibesparelsen opnås bl.a. ved, at terminalerne (eVAYO IF-5725) har en indbygget dvalefunktion med nærhedsføler, der får dem til at "vågne op" og med det samme være klar, så snart en person nærmer sig. Brugerne mærker derfor ikke noget til, at terminalen har været i dvale, da der ingen ventetid er ifm. deres registreringer.

 

Læs mere om de strømbesparende terminaler her.

Please reload