Please reload

Seneste nyheder

Sundhedsmyndighederne: Registrering af gæster hjælper med smittesporing

18/09/2020

1/10
Please reload

Fremhævede nyheder

Real Data fortsætter partnerskabet i ny sæson

12/08/2016

 

 

Real Data forlænger partnerskabet med den historiske ishockey klub, Rungsted Seier Capital (tidl. Rungsted Ishockey).

 

Real Data er stolte af, at kunne støtte lokalsporten i Hørsholm/Rungsted, og af at være en del af klubbens historie, som med tre mesterskaber i bagagen kan dateres tilbage til grundlæggelsen i 1941, hvilket gør klubben til Danmarks ældste rene ishockeyklub.

 

Klubben går igen i år på isen i Danmarks bedste ishockeyliga, Metal  Ligaen, og Real Data er med på tredje sæson, som gennem tiden også har budt på personlige spillersponsorater mv. Det bliver en af de mest spændende sæsoner i mange år, som Rungsted Seier Capital (tidl. Rungsted Ishockey) går i møde.

 

I denne sæson har Rungsted oprustet markant og truppen tæller bl.a. landsholdskaptajn, Morten Green, og Nicholas B. Jensen fra årets VM-trup, samt træner, Björn Hellkvist - tidl. træner i en af verdens bedste ligaer, svenske SHL.

 

Det kan kun blive spændende at se, om Rungsted denne gang er klar til at gå hele vejen!

 

 

 

Please reload