Please reload

Seneste nyheder

Sådan hjælper vores gæsteregistrering ifm. genåbning efter COVID-19

02/06/2020

1/10
Please reload

Fremhævede nyheder

Verena Polifka er vores tyske praktikant

30/05/2016

I denne uge har vi besøg af Verena Polifka fra Stetten i Tyskland. Hun er i praktik hos os for at lære mere om internationale virksomheders interdependens, herunder særligt med fokus på erhvervsøkonomi og markedsføring.

 

I løbet af Verenas virksomhedspraktik hos os vil hun bl.a. lære om, hvordan Real Data og resten af Primion Group med sin internationale tilstedeværelse samarbejder internt og agerer på de forskellige regionale markeder. Hun vil ligeledes lære om, hvordan markedsføring af IT-løsninger på nogle punkter kan være meget forskellig fra det tyske til det danske marked og meget mere.

 

Verena Polifka 18 år og studerer på Walther-Groz-Schule i Albstadt hvor hun læser International Economics and Business Studies.

 

Vi håber, at Verena vil blive taget godt imod af eventuelle kunder mv., hun måtte komme i kontakt med under sit praktikophold og ser frem til en spændende uge.

 

 

 

 

Please reload