top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

God Jul og Godt Nytår!


Vi nærmer os hastigt den 24. december, og inden vi alle går på juleferie, vil vi gerne benytte lejligheden til at nå at sende jer alle en lille julehilsen.

Derfor vil vi gerne ønske jer en rigtig god Jul samt et godt Nytår og ikke mindst takke for et godt samarbejde, som vi ser frem til at fortsætte i 2018.

2017 har været endnu et spændende år for Real Data, som bl.a. har budt på nye medarbejdere. I løbet af året bød vi eksempelvis også velkommen til endnu en ny kollega - vores nye medarbejder i supportafdelingen, Jesper Wiboltt.

Nogle af jer har måske allerede stiftet bekendtskab med Jesper ifm. support af vores løsning til gæsteregistrering, prime Visit, som Jesper har haft en del at gøre med siden sin start hos os.

Jesper bor i øvrigt i Hørsholm med sin kæreste og søn. en masse nye smarte funktioner i vores løsninger hvor særligt vores løsning til gæsteregistrering, prime Visit, har været igennem en rivende udvikling.

Der er også meget spændende i vente i 2018 samt nye udfordringer, som vi skal hjælpe jer med at løse - herunder fx den nye ferielov, den nye persondataforordning mm.

Vi glæder os derfor til at tage hul på 2018 med jer - men indtil da må I alle have en rigtig glædelig jul!

2 views0 comments
bottom of page