top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Interview i temaavis i Børsen med Helen H. Jørgensen


I artiklen, "Fleksible arbejdspladser kræver styring" i temaavisen, Fremtidens HR & Rekruttering, som udgives og distribueres sammen med Dagbladet Børsen, er Helen Hagensten Jørgensen fra Real Data blevet interviewet omkring HR og optimering samt hvordan moderne og intelligente HR-løsninger til fx tidsregistrering, fraværsregistrering og planlægning kan være en værktøj, som skaber åbenhed og som hjælper både medarbejdere og ledere i hverdagen i artiklen.

"Vi ønsker, at vores systemer er med til at skabe åbenhed, overblik og effektivitet"

fortæller Helen Hagensten Jørgensen bl.a. i interviewet.

Du kan læse hele artiklen samt andre spændende artikler, ved at klikke her.

Ønsker du at læse hele temaavisen, kan du klikke her.

3 views0 comments
bottom of page