top of page
Search
  • Writer's pictureReal Data

Besøg os på Træfpunkt HR Messen 2016


Real Data deltager igen i år på Danmarks største og mest velbesøgte HR messe, Træfpunkt HR, i Øksnehallen, som i år afholdes den 5. og 6. oktober.

Du kan møde os på stand nr. 48, lige overfor Nespresso Kaffeloungen, hvor vi byder på spændende nyheder og naturligvis en god og uformel snak. Du kan bl.a. prøve og få føling med vores smarte gæsteregistreringssystem, Prime Visit, eller høre om, hvad der venter af dugfriske nyheder på software og hardware fronten til vores tidsregistrerings- og Workforce Management løsning, Prime WebTime.

Efter en god snak på vores stand, kan du igen i år nyde godt af de mange spændende talere og udstillere på messen. Du kan finde messens konference- og aktivitetsprogram på Dansk HRs hjemmeside, ved at klikke her.

Du kan tilmelde dig messen gratis ved at klikke her.

bottom of page